Nuorten kuoroon

Nuorten kuoroon

Nuorten kuoron laulajat ovat yläkoululaisia ja sitä vanhempia innokkaita ja laulutaitoisia nuoria. Nuorten kuoron harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 seurakuntatalon isossa salissa. Syksyn ensimmäiset harjoitukset ke 6.9. Tervetuloa mukaan!

Jos olet kiinnostunut lauluharrastuksesta nuorten kuorossa, ota yhteyttä kanttori Vesa Kajavaan.

Seurakuntatalolla on myös bänditila, josta löytyy perusvarustus: muun muassa kitaroita, rummut, sähkörummut, basso ja sähköpiano. Omiakin soittimia saa käyttää. Bänditila on tarkoitettu niin nuorten kuin vanhempienkin seurakuntalaisten käytöön. Harjoitusvuoron voi varata kanttori Vesa Kajavalta.

Nuorten kuoron pirteä joukko harjoittelee seurakuntatalolla keskiviikkoiltapäivisin.