Kuorot

Kuorot

Monimuotoinen musiikki tarvitsee tekijänsä. Seurakuntamme kutsuu mukaan laulajia ja soittajia rakentamaan yhdessä elävää musiikkia.

Musiikki on tärkeää seurakunnan elämässä: se tukee Sanan julistusta sekä luo ilmettä ja juhlavuutta jumalanpalvelukseen ja muihin tilaisuuksiin. Musiikki on rukousta, kiitosta ja ylistystä.

Mikäli haluat osallistua kirkon musiikkiin muutenkin kuin liittymällä yhteiseen lauluun, ota yhteyttä seurakunnan kanttoreihin, jotka ohjaavat sinut sopivaan ryhmään: Gospelryhmään, Sola Gratiaan tai Virsikuoroon.

Kuoroissa laulaminen edellyttää jonkin asteista sitoutumista kuoron esiintymisiin kirkossa ja muualla seurakunnan tilaisuuksissa. Tervetuloa laulamaan!

Onko perheessäsi kuoroharrastuksesta kiinnostuneita lapsia tai nuoria? Lapsikuoromme harjoittelee Vuorelassa ja Nuorten kuoromme Siilinjärvellä. Tervetuloa kokeilemaan lauluharrastusta!

Gospelkuoro Lähde

Gospelkuoro Lähde  harjoittelee säännöllisesti perjantaisin klo 17.30–19 Siilinjärven seurakuntatalon pienessä salissa. Toiminta jatkuu syyskuussa. Lue lisää

Sola Gratia -kuoro

Sola Gratia-kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19.30 seurakuntatalon isossa salissa. Syksyn ensimmäiset harjoitukset ke 6.9. Tervetuloa kaikki entiset sekä uudet innokkaat kuorolaulun harrastajat! Lue lisää