Gospelkuoro Lähde

Gospelkuoro Lähde

Gospelkuoro Lähde  harjoittelee säännöllisesti perjantaisin klo 17.30–19 Siilinjärven seurakuntatalon pienessä salissa. Toiminta jatkuu syyskuussa.

Gospelkuoro Lähde laulaa uutta hengellistä musiikkia, muun muassa Nuorten Veisuja sekä Simojoen ja Löytyn lauluja. Lähde on tottunut esiintymään muun muassa Perjantaimessuissa ja seurakunnan iltatilaisuuksissa.

Kuoroon ovat tervetulleet kaikki lauluintoiset, vanhoja riparilauluja muistelevat tai mukavaa lauluseuraa kaipaavat noin 20–50-vuotiaat. Lisätietoja saat kuoronjohtaja kanttori Airi Heiskaselta.

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme touko-lokakuuksi kausityöntekijöitä hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon. Hae viimeistään 28.2. Lue lisää