Sola Gratia -kuoro

Sola Gratia -kuoro

Sola Gratia-kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19.30 seurakuntatalon isossa salissa. Syksyn ensimmäiset harjoitukset ke 6.9. Tervetuloa kaikki entiset sekä uudet innokkaat kuorolaulun harrastajat!

Sola Gratia on neliääninen sekakuoro, jonka ohjelmisto koostuu hengellisistä kuoroteoksista, psalmeista ja virsistä. Sola Gratia esiintyy jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Kuorossa on noin 25 nais- ja mieslaulajaa. Kuoron laulajilta ei edellytetä nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuorolaulukokemusta – peruslaulutaito riittää.

Kuoroon otetaan uusia laulajia, erityisesti miehiä. Jos olet kiinnostunut aloittamaan kuoroharrastuksen, ota yhteyttä kanttori Vesa Kajavaan.

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme touko-lokakuuksi kausityöntekijöitä hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon. Hae viimeistään 28.2. Lue lisää