Laulava joulukortti

Tilaa Laulava joulukortti

Siilinjärven seurakunnan nuorisotyön Laulavalla joulukortilla toivotat naapurille, ystävälle tai kenelle tahansa Siilinjärven alueella asuvalle hyvää joulua elävän musiikin keinoin.

Laulava joulukortti on erilainen joulukortti, joka jää mieleen. Laulava joulukortti kiertää tänä vuonna

Keskiviikkona 19.12. klo 17-20

Torstaina 20.12. klo 17-20

Kortteja on rajoitettu määrä ja niitä myydään niin pitkään kuin vapaita aikoja on tarjolla.

Tilaa kortti numerosta 044 7284 655 (Sauli Paavilainen).

"Joulu on taas! Riemuitkaa nyt!" Tilaa laulava joulukortti ystävälle tai yhteistyökumppanille.

Laulavan joulukortin toimittavat perille siilinjärveläiset nuoret  yhdessä nuorisotyönohjaaja Sauli Paavilaisen kanssa. Kortin ostaja voi valita korttiin alla olevista lauluista kaksi laulua. Tilaajan tehtäväksi jää varmistaa, että vastaanottaja on paikalla sovittuna aikana.

Kortin hinta on yritykselle 15 euroa ja yksityiselle henkilölle 7 euroa. Kortti maksetaan Siilinjärven seurakunnan tilille
FI 49 5608 8820 0292 03 viitteeksi Laulava joulukortti. Tuotto ohjataan Siilinjärven seurakunnan erityisnuorisotyön kautta Siilinjärven kunnan erityisopetuksen pienryhmien stipendirahastoon.

Tilaaja, valitse seuraavista lauluista kaksi!

• Joulupuu on rakennettu
  • Varpunen jouluaamuna