Tukea ja neuvoja talouteen

Tukea ja neuvoja talouteen

Seurakunnan diakoniatyö auttaa niitä, joiden hätä on suurin ja jotka eivät saa apua muualta.

Diakoniatyöntekijämme ohjaavat sinua taloudellisessa kriisissä löytämään asiantuntevaa apua ja mahdollisuuksiensa mukaan auttavat lomakkeiden täyttämisessä ja raha-asioihin liittyvässä yhteydenpidossa. Lisäksi työntekijämme voi tulla mukaasi neuvottelemaan ongelmiin kestäviä ratkaisuja.

Muistathan, että taloudellisissa ongelmissa saat ensisijaisen avun kunnan sosiaalitoimistosta ja velkaneuvojalta.

Seurakunnan diakoniatyössä voidaan auttaa antamalla pientä ruoka-apua osto-osoituksina. Taloudellista apua varten tehdään talousselvitys ja päätöksen saa avustustiimin käsittelyn jälkeen keskimäärin kolmessa viikossa.

Diakonia on kristilliseen uskoon, rakkauteen ja ihmiskäsitykseen perustuvaa palvelua. Se pyrkii eheyttämään elämää, lievittämään kärsimystä ja auttamaan hädässä.

Ota yhteys alueesi diakoniatyöntekijään.