Verkkokirkko

Verkkokirkko

Verkkokirkkolähetystä voi seurata kotona vaikka tabletilla.

Siilinjärven verkkokirkkolähetykset jatkuvat keväällä 2016. Vuoden 2015  katsotuin verkkokirkko oli helatorstain pappisvihkimys, joka sai lähes 2500 katselukertaa.

Seurakuntamme aloitti suorat Verkkokirkko-lähetykset internetissä ensimmäisenä adventtisunnuntaina 30.11.2014 klo 10.  Jumalanpalvelukset löytyvät Siilinjärven Verkkokirkko -kanavalta Youtubesta.

Niitä seurakuntalaisia varten, jotka eivät halua tulla kuvatuiksi jumalanpalveluksessa, kuvaukseton alue on sivuparvella ja sivuparven alla.

Siirry Verkkokirkkolähetyksiin >>>

Lisätietoja seurakunnan tulevista jumalanpalveluksista.

Kevään 2016 verkkokirkot

Kaikki lähetykset ovat Siilinjärven seurakunnan tilaisuuksia ja tv-ohjauksesta vastaa kappalainen Satu Väätäinen. Verkkokirkon toteuttavat Siilinjärven seurakunta ja Kalevide Oy.

• 28.2. klo13. Piispan messu Vuorelan kirkossa,  kirkon uudelleen käyttöönottaminen.
  • 13.3. klo 10. Marian ilmestyspäivän messu Siilinjärven kirkossa. Uusien työntekijöiden tehtävään siunaaminen.
  • 25.3. klo 10 Pitkäperjantain jumalanpalvelus Siilinjärven kirkossa.
  • 27.3. klo 10. Pääsiäisaamun messu Siilinjärven kirkossa.
  • 8.5. klo 10. Äitienpäivän perhemessu Vuorelan kirkossa.

Muut verkosta saatavat jumalanpalvelukset ja hartaudet

Myös Kirkon tiedotuskeskuksen tv- ja radiotoimituksen tuottamia sisältöjä voi seurata internetin kautta: