Kirkko ja koti 2018

Kirkko ja koti 2018

Kirkko ja koti -lehti ilmestyy vuonna 2018 jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona, ei kuitenkaan heinäkuussa. Kirkko ja koti on Kuopiossa ja Siilinjärvellä ilmestyvä seurakuntalehti, joka jaetaan maksutta koteihin.

Lehden toimitus sijaitsee Kuopiossa, mutta juttuvinkkejä voit jättää myös suoraan Siilinjärven seurakunnan tiedottajalle.

Kirkon ja kodin tuoreimpia juttuja pääset lukemaan verkkolehdessä, aiemmat numerot löydät näköislehtiarkistosta.

Ilmestymispäivät 2018

• 31.1.
  • 28.2.
  • 28.3. pääsiäislehti
  • 25.4.
  • 30.5.
  • 27.6.
  • 29.8.
  • 26.9.
  • 31.10. vaalilehti
  • 28.11. joululehti
  • to 27.12.

Eikö lehti tullut?

Kirkko ja koti -lehti jaetaan myös talouksiin, joissa on mainoskielto, joten erillisiä osoiteilmoituksia ei tarvita. Sen sijaan, jos postiluukussasi lukee "ei ilmaisjakelua", Kirkko ja koti -lehteä ei jaeta.

Voit noutaa lehden myös Siilinjärven tai Vuorelan seurakuntatalolta. Mikäli sinulla ei ole ilmaisjakelukieltoa, mutta haluat saada lehden kotiisi, anna jakelupalaute toimituksen ohjeiden mukaisesti.

Lehden voi myös tilata jakelualueen ulkopuolelle.

Ilmoitusmyynnin yhteystiedot

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla