Kirkko ja koti 2018

Kirkko ja koti 2018

Kirkko ja koti -lehti ilmestyy vuonna 2018 jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona, ei kuitenkaan heinäkuussa. Kirkko ja koti on Kuopiossa ja Siilinjärvellä ilmestyvä seurakuntalehti, joka jaetaan maksutta koteihin.

Lehden toimitus sijaitsee Kuopiossa, mutta juttuvinkkejä voit jättää myös suoraan Siilinjärven seurakunnan tiedottajalle.

Kirkon ja kodin tuoreimpia juttuja pääset lukemaan verkkolehdessä, aiemmat numerot löydät näköislehtiarkistosta. Verkolehdestä löydät myös Kirkon ja kodin mediakortin.

Lukijan kuva

Näitkö kirkossa tai seurakunnan tapahtumassa jotain mielenkiintoista? Kiinnittikö jokin yksityiskohta huomiosi? Missä kohtasit viimeksi Jumalan? Lähetä Lukijan kuva, kuvaajan nimi ja lyhyt kuvateksti osoitteeseen **@**.

Kuvasta ei makseta palkkiota. Osa kuvista julkaistaan lehdessä. Kuvia voidaan käyttää myös seurakunnan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Jos kuvassa on ihmisiä, jotka voidaan tunnistaa, varmistathan, että heiltä on kuvan julkaisemiseen lupa.

Ilmestymispäivät 2018

• 31.1.
  • 28.2.
  • 28.3. pääsiäislehti
  • 25.4.
  • 30.5.
  • 27.6.
  • 29.8.
  • 26.9.
  • 31.10. vaalilehti
  • 28.11. joululehti
  • to 27.12.

Eikö lehti tullut?

Kirkko ja koti -lehti jaetaan myös talouksiin, joissa on mainoskielto, joten erillisiä osoiteilmoituksia ei tarvita. Sen sijaan, jos postiluukussasi lukee "ei ilmaisjakelua", Kirkko ja koti -lehteä ei jaeta.

Voit noutaa lehden myös Siilinjärven tai Vuorelan seurakuntatalolta. Mikäli sinulla ei ole ilmaisjakelukieltoa, mutta haluat saada lehden kotiisi, anna jakelupalaute toimituksen ohjeiden mukaisesti.

Lehden voi myös tilata jakelualueen ulkopuolelle.

Ilmoitusmyynnin yhteystiedot

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää