Kirkko ja koti -lehti

Seurakuntalehti Kirkko ja koti

Kirkko ja koti on Kuopiossa ja Siilinjärvellä ilmestyvä seurakuntalehti, joka jaetaan maksutta koteihin. Lehti ilmestyy vuonna 2019 jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona, ei kuitenkaan heinäkuussa.

Lehden toimitus sijaitsee Kuopiossa. Juttuvinkkejä voit jättää myös Siilinjärven seurakunnan tiedottajalle.

Kirkon ja kodin tuoreimpia juttuja pääset lukemaan verkkolehdessä, aiemmat numerot löydät näköislehtiarkistosta. Verkolehdestä löydät myös Kirkon ja kodin mediakortin.

Ilmestymispäivät 2019

• 30.1.
  • 27.2.
  • 27.3.
  • 24.4.
  • 29.5.
  • 26.6.
  • 28.8.
  • 25.9.
  • 30.10.
  • 27.11.
  • 18.12. (huom. ilmestymispäivä)

Eikö lehti tullut?

Kirkko ja koti -lehti jaetaan myös talouksiin, joissa on mainoskielto, joten erillisiä osoiteilmoituksia ei tarvita. Sen sijaan, jos postiluukussasi lukee "ei ilmaisjakelua", Kirkko ja koti -lehteä ei jaeta. Voit noutaa lehden myös Siilinjärven tai Vuorelan seurakuntatalolta.

Jos sinulla ei ole ilmaisjakelukieltoa, mutta haluat saada lehden kotiisi, anna jakelupalaute toimituksen ohjeiden mukaisesti.

Lehden voi myös tilata jakelualueen ulkopuolelle.

Ilmoitusmyynnin yhteystiedot