Lähimmäispalvelua

Lähimmäispalvelua

Käännetään yhdessä yksinäisyys ystävyydeksi! Seurakunnan lähimmäistyössä saat ottaa paikkasi toisen ihmisen rinnalla.

Lähimmäispalvelu tarkoittaa sitä, että vapaaehtoinen seurakuntalainen käy sovitusti kerran tai pari kuukaudessa lähimmäisystävänsä luona esimerkiksi keskustelemassa tai ulkoilemassa. Diakoniatyöntekijämme välittävät näitä yhteyksiä seurakuntalaisten välille. Muista auttamistehtävistä sovitaan erikseen.

Jos olet kiinnostunut toimimaa vapaahetoisena lähimmäisenä, ota yhteyttä Liisa Tiilikaiseen.

Tehtävään lupautunut saa tarvittaessa tukea keväin syksyin kokoontuvasta vapaaehtoisten tukiryhmästä, koulutuspäivistä sekä tehtävän välittäneeltä työntekijältä.

Lähimmäispalveluryhmän kokoontumiset

Lähimmäispalveluryhmän  kuukausittaiset kokoontumiset syyskaudella seurakuntatalon perähuoneessa klo 12 - 13.30

25.9.

30.10.