Vapaaehtoistyötä tarjolla

Ryhtyisitkö lähimmäiseksi?

Antaisitko aikaasi ja osaamistasi toisille seurakuntalaisille? Vapaaehtoistoiminnassa osallistut rakentamaan kirkkoa Siilinjärvellä. Ilmoittaudu Vapaaehtoistyo.fi-palveluun!

Olisiko sinulla aikaa olla, halua tai taitoa tehdä hyvää?

Seurakunnassa vapaaehtoiset ovat työntekijöiden yhteistyökumppaneita, joita työntekijät tukevat, ohjaavat ja kannustavat tehtävissään. Jaetaan yhdessä taitomme, tietomme, vastuumme ja aikamme!

Ryhtyisitkö lähimmäiseksi yksin asuvalle vanhukselle tai Jelppariksi nuorelle, ohjaajaksi kerhoon, Yhteisvastuu-kerääjäksi, äänilehden lukijaksi, kahvittajaksi, leipojaksi, käsityön tekijäksi, säestäjäksi tai jumalanpalveluksen rakentajaksi?

Haemme jatkuvasti ihmisiä vapaaehtoistehtäviin Vapaaehtoistyo.fi-palvelun sivullamme. Palvelu on valtakunnallinen, netissä toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu. Tule mukaan!

Voit myös esittää oman ideasi työntekijöillemme, niin kehitellään niitä yhdessä.