Vapaaehtoistyötä tarjolla

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä?

Antaisitko aikaasi ja osaamistasi toisille seurakuntalaisille? Vapaaehtoistoiminnassa osallistut rakentamaan kirkkoa Siilinjärvellä. Ilmoittaudu Vapaaehtoistyo.fi-palveluun!

Olisiko sinulla aikaa olla, halua tai taitoa tehdä hyvää?

Seurakunnassa vapaaehtoiset ovat työntekijöiden yhteistyökumppaneita, joita työntekijät tukevat, ohjaavat ja kannustavat tehtävissään. Jaetaan yhdessä taitomme, tietomme, vastuumme ja aikamme!

Ryhtyisitkö lähimmäiseksi vanhukselle, nuorelle tai kotivanhemmalle? Haluaisitko ohjata kerhoa, kerätä Yhteisvastuukeräystä tai lukea äänilehteä? Kiinnostaako kahvittaminen, leipominen, kädentaidot, säestäminen tai jumalanpalveluksen valmistaminen?

Haemme jatkuvasti ihmisiä vapaaehtoistehtäviin Vapaaehtoistyö.fi-palvelussa. Palvelu on valtakunnallinen, netissä toimiva vapaaehtoisen auttamisen verkkopalvelu. Tule mukaan!

Voit myös esittää oman ideasi vapaaehtoistyön koordinaattorillemme, niin kehitellään niitä yhdessä:
Kirsi Launonen, 044 7284 643, **@**