Palveleva puhelin ja keskusteluapu verkossa

Kirkon keskusteluapua arkena ja pyhänä

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, joka kaipaat kuuntelijaa. Päivystäjät ovat kirkon vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja työntekijöitä.

Suomenkielinen palvelunumero on 0400 22 11 80. Kirkon Palveleva puhelin tarjoaa keskusteluapua myös ruotsiksi numerossa 0400 22 11 90.

Palveleva puhelin on avoinna joka päivä klo 18 alkaen, arkena ja pyhänä, myös loma-aikoina. Su-to päivystys jatkuu klo 01.00 saakka, perjantaisin ja lauantaisin klo 03.00 saakka.

Puhelusta Palvelevaan puhelimeen operaattorisi veloittaa liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm). Soittaja voi halutessaan odottaa linjoilla seuraavaa vapautuvaa päivystäjää.

Kirkon Palveleva puhelin on Suomen vanhin puhelinauttamisen palvelu. Se on toiminut jo yli 50 vuotta. Puheluihin vastaavat koulutetut vapaaehtoiset ympäri Suomen.

Keskustelua voi käydä myös verkossa: Chat palvelee ma-pe klo 12-20.

Kaikki Kirkon keskusteluavun palvelut löytyvät verkkosivuilta Kirkonkeskusteluapua.fi.

Kun kaipaat keskustelua kirkon työntekijän kanssa, voit ottaa yhteyttä esimerkiksi pappeihimme, päivystävään pappiin tai diakoniatyöntekijöihimme.

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää