Kirsi Vimpari

Koulutukseltaan sosionomi ja fysioterapeutti, työalueenaan hänellä on Tarton luterilaiset seurakunnat. Seurakuntia on neljä, joissa Kirsin alueina lapsi- ja nuorisotyö. Kirsi on työssä Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Sley:n kautta

Fysioterapeutti- ja sosionomikoulutuksissa ei juurikaan virolaiseen kulttuuriin perehdytty, mutta niiden antia pääsen hyödyntämään tulevissa tehtävissäni Viron evankelisluterilaisen kirkon minulle osoittamassa työssä.

Sanotaan, että Viro on Euroopan ateistisin maa. Jo tämä tuo mukanaan haasteen, jota on mahdoton kuvitella voittavansa yksin. Kristuksen ja hänen seurakuntansa lähettämänä on puolestaan turvallista lähteä.

Kirsi Vimpari

Halutessasi liityä Kirsin tukirenkaaseen ja saada ajankohtaiset kuulumiset, lisätiedot lähetyssihteeriltä.

Kirsin esittely
Työalueesta

Nuotta -lehden haastattelu (12/2015)

pdf liite