Kuuntelevia Kohtaamisia Siilinjärven apteekissa

Kuuntelevia Kohtaamisia Siilinjärven apteekissa

Siilinjärven seurakunnan diakoniatyö haluaa kohdata ihmisiä heidän arjessaan. Missä tahansa kuljemmekin, kannamme mukanamme koko elämäämme.

Tule tapaamaan diakoniatyöntekijää Siilinjärven Apteekkiin. Tavataan maanantaisin klo 10-11. Voit tulla vapaasti keskustelemaan arkisista asioista tai vaikkapa kyselemään seurakunnan toiminnasta.

Kuuntelevien Kohtaamisten ideana on mennä sinne, missä ihmiset kokoontuvat. Hyvin alkanut kohtaava työ Pressossa jatkuu nyt Siilinjärven Apteekissa maanantaisin klo 10-11. Siilinjärven Apteekki tarjoaa tilan, jossa on mahdollisuus kahdenkeskiseen jutusteluun.

Diakoniapappi tai -työntekijä on tavattavissa Siilinjärven Apteekissa joka maanantai klo 10-11.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssamme!Lisää Siilinjärven seurakunnan kohtaavasta työstä voit kuunnella Yle Kuopion radiohaastattelusta (1.9.2016).