Perheretki

Kesäretkelle Leo`s leikkimaahan 10.8.

Lähde viettämään kesäistä retkipäivää Jyväskylään.

Leo`s Leikkimaa on leikkimaaketju, jonka tarkoituksena on luoda perheille kohtaamispaikka, jossa pääpaino on leikissä ja liikunnassa. Leikkimaassa perhe voi leikkiä, hassutella ja liikkua. Pääpaino on  turvallisuudessa, puhtaudessa ja palveluhenkisyydessä.

Retken hinta on 20 €/ retkeläinen (sis. matkan, linja-autossa tarjottavan pienen aamupalan sekä vakuutuksen). Ruokailut ja pääsyliput retkikohteeseen ovat omakustanteisia.
Perhe voi taloudellisen tilanteen perusteella hakea maksuvapautusta tai -huojennusta osallistumismaksusta.

Toimintaan osallistuvat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Retkikuljetus lähtee Siilinjärven seurakuntatalolta klo 9 ja
menomatkalla otetaan retkeläisiä kyytiin Vuorelan kirkolta
klo 9.15. Kyytiin pääsee myös vanhan viitostien varrelta. Kotimatkalla käymme Pandan makeistehtaan tehtaanmyymälässä. Takaisin Siilinjärvellä olemme klo 18 mennessä. Tarkempi aikataulu ja tarkemmat tiedot selviävät retkikirjeestä.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella alkaa 3.6. klo 6.00 ja päättyy 16.6. klo 24.00.

Lisätiedot:
Liisa Tiilikainen p. 044 7284645, **@**
tai Virpi Rissanen, 044 7284 605, **@**

Osallistujille lähetetään retkikirje viikolla 30.

Seurakunta käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Lisätietoja saat rekisteriselosteistamme

Pääset ilmoittautumaan tästä ►