Kirkkovaltuuston tulevat kokoukset:

• to 7.11.2019 klo 18
  • to 12.12.2019 klo 18

Kirkkovaltuuston tehtävät

Siilinjärven seurakunnan hallintoa johtaa 27 jäsenen kirkkovaltuusto, joka aloittaa uudella kokoonpanolla vuoden 2019 alusta. Valtuuston toimintakausi kestää aina neljä vuotta kerrallaan. Uusi valtuusto valittiin seurakuntavaaleilla marraskuussa 2018.

Kirkkovaltuusto muun muassa päättää kirkollisverosta, hyväksyy seurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelman ja tilinpäätöksen. Se päättää investoinneista ja kiinteistökaupoista, uusien virkojen perustamisesta, tekee luottamushenkilövalinnat ja hyväksyy seurakunnan toimintaa ohjaavat säännöt.

Kirkkovaltuusto kokoontuu 3–5 kertaa vuodessa ja sen kokoukset ovat julkisia. Kokousten esityslistat julkaistaan verkkosivuilla ennen kokousta ja pöytäkirjat tarkistuksen jälkeen.

Kirkkovaltuusto

Seurakuntavaaleissa marraskuussa 2018 Siilinjärven seurakunnan kirkkovaltuustoon valittiin kaudeksi 2019-2022 seuraavat 27 seurakuntalaista. Lue lisää

Uutisia valtuuston päätöksistä

Tällä sivulla julkaisemme kirkkovaltuuston tiedotteet. Lue lisää