Isien ja lasten leiri

pe 19.7. kello 17.00 - su 21.7. kello 14.00

Ruokoniemen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Toiminnallista isien ja lasten yhdessäoloa Ruokoniemen leirikeskuksessa. Ilmoittaudu mukaan 1.7. mennessä.

Leirillä ollaan vesillä kanooteilla, kokeillaan viuhkasuunnistusta ja tehdään puutöitä sekä etsitään omia vahvuuksia perhevalokuvissa. Liikunnallista sekä tunnelmallista menoa ja meininkiä porukalla musiikkia leirinuotiohetkiä unohtamatta. Isille hetki omaa ohjelmaa. Leirille on yhteiskuljetus.

Leirille otetaan 34 isää ja kouluikäistä lasta.

Ohjaajana leirillä Kari Kolehmainen, kesänuorisotyönohjaaja ja isoset. Mukana leiriä tekemässä ainakin Siilin Rasti ja Siilin Kamerat.

Leiri on maksuton alle 15-vuotiaille Siilinjärven seurakunnan jäsenille. Muille alle 15-vuotiaille sekä 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille leiri maksaa 44 €, muille osallistujille 80 €. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle leiripaikan, joten lapsi voi osallistua yhteen lastenleiriin, perhe yhteen perheleiriin.

Tarkemmat tiedot leiriläisille lähetetään heinäkuun alussa.

Varasijalle voi ilmoittautua sähköpostitse Kari Kolehmaiselle.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

nuorten toiminta, isoskoulutus, partioyhteydet

Ahmon koulun ja Siilinjärven lukion koulukummi