Ystävän Tupa

Muu tila

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Ystävän Tupa Leppäkaarteen kerhohuoneessa( Honkarannantie 8). Rentoa yhdessä oloa ja keskustelua kahvikupin äärellä. Kokoontumisten sisältöä ja vierailijoita suunnitellaan yhdessä. Kerhon kokoontumiset syksyn aikana maanantaisin 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11. ja 25.11. klo 13-15.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

JouluFiesta

Jouluiset lattaritanssit Eduardo Ciprianin ohjaamana.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.

Mielenterveyskuntoutujien joulujuhla

Tervetuloa mielenterveyskuntoutujien joulujuhlaan.