Arjen Ateria

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Arjen ateria seurakuntatalon Isossa Salissa klo 11-12.Hinnat: Aikuiset 5€, lapset, yli 2 v. 2€, alle 2-vuotiaan ruokailevat ilmaiseksi.
Arjen ateriat ovat kaikille avoimia, yhteisöllisiä kotiruokahetkiä. Edullisen hinnan mahdollistavat vapaaehtoiset mm. Siilinjärven martat.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä.

Vuorelan kirkon alasali

Vuorelan näpertäjät

Kerran kuussa maanantaina klo 10-12 Vuorelan näpertäjät. Tervetuloa askartelemaan ja tekemään käsitöitä ohjatusti. Tule tapaamaan ystäviä ja saamaan hienoja ideoita näpertelyyn! Tuotokset myydään seurakunnan tapahtumissa lähetystyön hyväksi.