Vuorelan lähetyspiiri

Vuorelan lähetyspiiri Vuorelan kirkon kahvio

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Piiriä luotsaa Pirkko Salmela, ajoittain vierailijoita lähetystyön teemoin. Syksyn viimeisellä kerralla vieraana kirkkoherra Olli Kortelainen.

Siilinjärvi ja Vuorela

Pop-Up kahvila

Pop-Up kahvila on taas kiertueella. Katso aikataulut ja bongaa itsellesi paras paikka käydä kahvilla. Kahvilassa kanssasi on diakoniatyöntekijöitä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Tervetuloa!

Arjen Ateria

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Lähetyksen sydänäänet

Lähetyksen ja kansainvälisyyden teemat Raamatun, rukouksen ja lähetyksen yhteistyökumppaneiden kuulumisten kautta seurakuntamme pappien johdolla.