Hautausmaat

Hiljenny hautausmaalla

Tervetuloa hiljentymään hautausmaalle!

Olethan huomannut metallinkeräysastian hautausmaillamme? Tipauta hautakynttilän metallikannet siihen ja muu kynttilä sekajätteeseen.

Hautausasioissa sinua palvellaan hautausmaan toimistossa Viinamäen hautausmaan vieressä. Muistotilaisuuteen liittyvissä järjestelyissä sinua palvellaan kirkkoherranvirastossa.

Tällä sivustolla voit tutustua hautausmaidemme perustietoihin sekä saat tietoa niin hautaamisen ja hautapaikkan kuin haudanhoidon tavoista ja kustannuksista. Voit myös tulostaa sopimuksen hautapaikan haltijan nimeämistä varten.

Siilinjärven seurakunnalla on sankarihautausmaan lisäksi Viinamäen ja Rauhanpuiston hautausmaat. Kuva on Viinamäenhautausmaalta.

Puutelahteen hukkuneiden koululaisten muistomerkki Siilinjärven Viinamäen hautausmaalla.
Kuva: Sini-Marja Kuusipalo