Syntymäpäivät ja muut merkkipäivät

Syntymäpäivät ja muut merkkipäivät ovat merkittävä taitekohta menneeseen ja tulevaan. Niitä saa juhlia. Pappi, kanttori tai muutyöntekijämme vierailee mielellään luonasi toivottamassa sinulle ja läheisillesi Jumalan siunausta elämänne tärkeissä hetkissä.

Voit aloittaa syntymäpäivien tai vuosijuhlien suunnittelun ottamalla yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Eläkeikäisten syntymäpäivät

Muistamme seurakuntamme vanhimpien jäsenten syntymäpäivää viettämällä muutaman kerran vuodessa yhteistä syntymäpäiväjuhlaa. Juhliin kutsutaan 70, 75, 80 ja 85 vuotta täyttävät seurakuntamme jäsenet sekä omaan juhlaansa 90-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Syntymäpäiväjuhla alkaa jumalanpalveluksella kirkossa ja jatkuu seurakuntatalolla.

Kakarakestit pikkulasten kanssa

Alle kouluikäiset lapset ja heidän perheensä kutsumme juhlimaan synttäreitä Kakarakesteille. Yhteisillä syntymäpäiväkekkereillä ohjelmassa on kirkkohetki, ruokailu, laulua, leikkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Jokainen 1–6-vuotias seurakuntamme jäsen saa juhlaan henkilökohtaisen kutsun.

Valkoinen ruusu.