Kuorot

Monimuotoinen musiikki tarvitsee tekijänsä. Kutsumme mukaan laulajia ja soittajia rakentamaan yhdessä elävää musiikkia.

Jos haluat osallistua kirkon musiikkiin muutenkin kuin liittymällä yhteiseen lauluun, ota yhteyttä seurakunnan kanttoreihin, jotka ohjaavat sinut sopivaan ryhmään: Gospelkuoro LähteeseenSola Gratiaan tai Virsikuoroon.

Kuoroissa laulaminen edellyttää jonkin asteista sitoutumista kuoron esiintymisiin kirkossa ja muualla seurakunnan tilaisuuksissa. Tervetuloa laulamaan!

Gospelkuoro Lähde

Gospelkuoro Lähde laulaa uutta hengellistä musiikkia, muun muassa Nuorten Veisuja ja Simojoen ja Löytyn lauluja. Lähde on tottunut esiintymään Perjantaimessuissa ja seurakunnan iltatilaisuuksissa. Kuoroon ovat tervetulleet kaikki lauluintoiset, vanhoja riparilauluja muistelevat tai mukavaa lauluseuraa kaipaavat noin 20–50-vuotiaat.

Kuoro harjoittelee perjantaisin klo 17.30–19 Siilinjärven seurakuntatalon Päätysalissa. Syksyn toimintakausi alkaa pe 30.8.2019. Lisätietoja saat kuoronjohtaja kanttori Airi Heiskaselta.

Sola Gratia

Sola Gratia on neliääninen sekakuoro, jonka ohjelmisto koostuu hengellisistä kuoroteoksista, psalmeista ja virsistä. Sola Gratia esiintyy jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuorossa on noin 25 nais- ja mieslaulajaa.

Sola Gratia harjoittelee keskiviikkoisin klo 18–19.30 seurakuntatalon isossa salissa. Kuoroon otetaan uusia laulajia, erityisesti miehiä. Laulajilta ei edellytetä nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuorolaulukokemusta, peruslaulutaito riittää. Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään ke 4.9.2019. Lisätietoja saat kuoronjohtaja kanttori Vesa Kajavalta.

Virsikuoro

Virsikuoro laulaa yksiäänisesti erityisesti virsiä mutta myös hengellisiä lauluja. Kuoron ominta esiintymisaluetta ovat terveyskeskuksen ja vanhainkotien hartaudet sekä sunnuntain jumalanpalvelukset.

Virsikuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 14.30–15.30 Siilinjärven seurakuntatalon Pienessä salissa. Kuoron syyskausi alkaa ke 28.8.2019. Kysy rohkeasti lisää kuoronjohtaja kanttori Airi Heiskaselta.

Vivox-kvartetti

Tuorein musiikkiryhmämme Vivox-kvartetti esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa. Ryhmässä laulaa neljä naista ja neljä miestä. Ryhmään ei tällä hetkellä haeta uusia laulajia. Ryhmää ohjaa kanttori Vesa Kajava.

Musiikkia nuorille

Nuorten kuoro

Nuorten kuoron laulajat ovat yläkoululaisia ja sitä vanhempia laulutaitoisia nuoria. Nuorten kuoron harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.30–17.30 seurakuntatalon Isossa salissa. Kuoron syyskausi alkaa ke 4.9.2019. Jos olet kiinnostunut lauluharrastuksesta , ota yhteyttä kanttori Vesa Kajavaan.

Bänditila

Voit varata seurakuntatalon bänditilaa, josta löytyy muun muassa sähkörummut, koskettimet, basso, sähkökitara ja akustisia kitaroita. Bändeillä on myös mahdollisuus halutessaan päästä esiintymään seurakunnan tapahtumiin. Kysy lisää kanttori Airi Heiskaselta.

Lapsikuoro ja kirkkomuskarit

Yhdessä musisoiminen on kivaa. Lapsikuorossamme laulaa alakouluikäisiä lapsia. Kirkkomuskariryhmissä laulavat, soittavat ja leikkivät alle kouluikäiset 3–vuotiaista alkaen.

Vuorelan lapsikuoro

Lapsikuoro sukeltaa musiikkiin lauluin ja leikein. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17–18 Vuorelan kirkolla. Kuoron syyskausi alkaa 4.9.2019 ja mukaan mahtuu aina myös uusia kuorolaisia. Kuorossa laulaminen on maksutonta.

Kuoro on suunnattu esi- ja alakouluikäisille lapsille. Kuorolaiset esiintyvät muun muassa perhekirkoissa ja joulun alla Kauneimmissa joululauluissa. Kuoron johtaa kanttori Marjaana Kaisto. Kuoro on maksuton.

Kirkkomuskarit

Kirkkomuskarista lapsi saa mukaansa elämyksiä, oivalluksia, iloa ja vankan tuen kokonaisvaltaiselle kehitykselleen. Hengelliset laulut ja monet perinteiset lasten laulut kulkeutuvat lasten mukana kotiin saakka koko perheen iloksi.

Kirkkomuskarit ovat 3–6-vuotiaiden lasten musiikkiryhmiä, joissa lauletaan, soitetaan ja leikitään. Ryhmät kokoontuvat torstai-iltaisin Vuorelassa ja Siilinjärven kirkonkylällä. Ryhmiä ohjaavat kanttori Marjaana Kaisto ja lastenohjaajat PIrjo Ahonen ja Anne Kokkonen. Muskari on maksuton.

Kirkkomuskariin ilmoittautuminen

Ryhmä Triangelit Vuorelan kirkolla 5.9.2019 alk. torstaisin klo 16.15–16.45.
Ryhmä Tamburiinit Siilinjärven seurakuntatalolla 5.9.2019 alk. torstaisin klo 17.30–18.00.

Ilmoita lapsi mukaan.

johtava kanttori