Juhannusjuhla

Juhannusjuhla Ruokoniemen leirikeskus

Leppoisaa yhdessäoloa ja ohjelmaa juhannusaattoiltana luonnon kauniissa leirikeskuksessamme.

Seurakunnan juhannusjuhlaa vietetään perinteiseen tapaan Ruokoniemen leirikeskuksessa juhannusaattoiltana. Ohjelmassa on musiikkitietovisailua, makkaranpaistoa (1 €), hiljaisuuden huone hiljentymistä varten ja ohjelmaa myös perheen pienimmille. Kello 19.15 sytytetään kokko yhteislaulujen saattelemana. Mukana ovat pastori Pauli Soranta, kesäteologi Saga Boberg ja kanttorit Airi Heiskanen ja Rami Tuomikoski.

Voit tulla mukaan omalla kyydillä tai yhteisellä linja-autokuljetuksella Vuorelan kirkolta klo 17.15 tai Siilinjärven seurakuntatalon parkkipaikalta klo 17.30. Yhteiskyydin hinta on 5 € (käteismaksu autossa), huom. aika. Paluu n. klo 20 alkaen.