Kirkkovenesoutu ja kansanlaulukirkko Tomperin saaressa

Kirkkovenesoutu ja kansanlaulukirkko Tomperin saaressa

Tomperin saari

Kirkkovenesoutu ja kansanlaulukirkko Tomperin saaressa. Saareen pääsee kirkkoveneellä, jonka soutajaksi on ilmoittauduttava etukäteen.

Perinteinen kirkkovenesoutu ja kansanlaulukirkko vietetään Tomperin saaressa torstaina 27.6. Kirkkovene lähtee matkaan klo 17 Kallaveden rannalta osoitteesta Kivitie 41 Vuorela. Tomperin saaressa vietetään kansanlaulukirkkoa klo 18 alkaen. Kirkkoveneen paluu noin klo 21. Veneen kapteenina toimii pastori Teemu Voutilainen.

Soutamaan mahtuu 14 ensimmäistä ilmoittautujaa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Puijon seurakunnan kanssa.

Saareen voi tulla myös omalla veneellä.

Kirkkovenesoutuun ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.6. ja päättyy keskiviikkona 26.6. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon puh. 017 288 4600 (ma-pe klo 9-15).

Siilinjärven kirkko

2. sunnuntai helluntaista. Katoavat ja katoamattomat aarteet.

Peltoniemen tila, Kolmisoppi

Kansanlaulukirkko Kolmisopella