Konfirmaatiomessu (ryhmä 6)

Konfirmaatiomessu (ryhmä 6) Siilinjärven kirkko

Konfirmaatiomessu 3. helluntain jälkeisenä sunnuntaina. Kutsu Jumalan valtakuntaan

Konfirmaatiomessu (ryhmä 6) kirkossa klo 10.

palvelutehtävissä: Leena Laurinkari, Matti Hoffrén, Airi Heiskanen.

On hienoa olla kutsuttujen joukossa ja surullista jäädä ilman kutsua. Et jäänyt ilman kutsua. Siitä kertoo sunnuntain aihe Kutsu Jumalan valtakuntaan. Jokainen kristitty on saanut jo kasteessa kutsun Jumalan valtakuntaan; iloisiin pitoihin ja kauniiseen yhteyteen toisten kanssa. Sunnuntain tekstit paljastavat, että vaikka kaikki kutsutaan, toiset kutsutut evät ota kutsua vastaan. Rippikoulu kuutosen nuoretkin saivat kutsun jo kasteessa. He vahvistavat vastauksen kutsuun konfirmaatiomessussa. Tervetuloa rukoilemaan heidän kanssaan ja heidän puolestaan.

kolehti: Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta

Konfirmaatiomessu

Apostolien päivä. Herran palveluksessa

Konfirmaatiomessu

7. sunnuntai helluntaista. Rakkauden laki.

Kirkastussunnuntai. Kirkastettu Kristus.