Konfirmaatiomessu (ryhmä 7)

Konfirmaatiomessu (ryhmä 7) Siilinjärven kirkko

Konfirmaatiomessu 4. helluntain jälkeisenä sunnuntaina. Sunnuntain aihe on "Kadonnut ja jälleen löytynyt."

Oletko koskaan kadottanut jotain sinulle hyvin tärkeää? Ehkä oma lapsi on joutunut lomareissulla kadoksiin tai ollessasi lähdössä odotetulle lomalle ei passi meinannut löytyä. Suoranainen epätoivo oli vallata mielen, kunnes sitten koitti se hetki, jolloin sinä ja kadonnut jälleen kohtasitte! Varmasti muistat sen onnen ja ilon tunteen, jota tuossa hetkessä koit.

Jumala haluaisi pitää meistä jokaisen yhteydessään ja tuntee siksi murhetta eksyksiin joutuneista. Joka päivä hän kutsuu kulkemaan elämän tietä, mutta toisinaan tie saattaa kadota tai lähdemme aivan tietoisesti kulkemaan eri suuntaan. Kutsu Jumalan valtakuntaan on aina voimassa ja yksikin kutsun vastaanottanut on taivaassa suuren ilon asia. Päivän evankeliumitekstissäJeesus itse sanoo, että "taivaassa iloitsevat Jumalan enkelit yhdestäkin syntisestä, joka tekee parannuksen." Olet tervetullut messuun Siilinjärven kirkkoon iloitsemaan yhdessä konfirmoitavien nuorten kanssa!

RK7 Konfirmaatiomessu Siilinjärven kirkossa klo 10:00

Palvelutehtävissä: Pauli Soranta, Unto Niskanen, Matti Hoffrén, Kirsi Pyöriä-Kolehmainen, Marjaana Kaisto sekä kesäteologi Sara Salonen, joka myös saarnaa messussa.

kolehti: Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston
kautta.

Siilinjärven kirkko

11. sunnuntai helluntaista. Etsikkoaikoja.

Siilinjärven kirkko

12. sunnuntai helluntaista. Itsensä tutkiminen.

Vuorelan kirkon kirkkosali

Iltamessu