Lähetyksen kesäkahvit

Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Musiikkia kirkossa, jonka jälkeen lähetysasiaa seurakuntatalolla, mukana lähetyssihteeri Jenni Mboup.

Klo 12 aloitamme kirkossa musiikkihetkellä, jonka jälkeen siirrymme seurakuntatalolle, jossa kahvit ja lähetysasiaa lähetyssihteerin kertomana.

Lähetyksen sydänäänet

Lähetyksen ja kansainvälisyyden teemat Raamatun, rukouksen ja lähetyksen yhteistyökumppaneiden kuulumisten kautta seurakuntamme pappien johdolla.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Paja

Aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille, jossa yhteistä tekemistä mm. kädentaitojen parissa. Kullekin kerralla oma teemansa ja tekeminen, ajoittain myös lähetysinfo lähetyskentiltä lähetyssihteeriltä. Pajaa luotsaa vapaaehtoiset, vastuuhenkilönä toimii Sirpa Tuomisto.