Konfirmaatiomessu (ryhmä 8)

Konfirmaatiomessu (ryhmä 8) Siilinjärven kirkko

Konfirmaatiomessu 5. helluntain jälkeisenä sunnuntaina. Pyhän aihe Armahtakaa!

Konfirmaatiomessu (ryhmä 8) kirkossa klo 10
Olkaa valmiit armahtamaan, kehottaa Jeesus päivän evankeliumitekstissä. Armollisuus ja valmius antaa anteeksi on vaikeaa. Siinä kasvaminen takkuilee monesti ja joskus myös haavoittaa. Anteeksiantamisessa on kyse halukkuudesta hylätä oikeutensa kantaa kaunaa.
Rippikouluryhmä 8 konfirmaatiosunnuntaina voi aivan eritysesti ajatella, että se hyvä työ, jonka Jumala on meissä jo kasteen hetkellä aloittanut, on armollisuus ja anteeksiantaminen. Anteeksiantaminen on kaiken sen hyvän kasvun, jonka Jumala on luvannut viedä päätökseen, ravinne ja edellytys.
Tervetuloa rukoilemaan nuorten puolesta ja heidän kanssaan, tervetuloa iloitsemaan heidän juhlapäivästään, tervetuloa pyytämään Jumalalta voimaan elää armollisena kristittynä.

palvelutehtävissä: Leena Laurinkari, Teemu Voutilainen, Unto Niskanen, Marjaana Kaisto

kolehti: Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalvelut ry:n kautta

Konfirmaatiomessu

7. sunnuntai helluntaista. Rakkauden laki.

Messu

Kirkastussunnuntai. Kirkastettu Kristus.

Messu

Messu 9. sunnuntai helluntaista. Totuus ja harha. Kirkkokahvit lähetyskellarilla.