Savolainen messu

Savolainen messu Siilinjärven kirkko

Siilifolk-tapahtuman ohjelmaa Siilinjärven kirkossa

Savolainen messu, jonka tulkitsevat Ylä-Savon pelimannit ja laulajat, Varpaisjärven, Nilsiän sekä Rautavaaran kirkkokuorot.

Antti Janka-Murroksen säveltämä ja sovittama hengellinen musiikkiteos saa kantaesityksensä kesällä 2019 ja esitetään myös Siilifolkin tiistai-illassa. Savolainen messu on ehtoollismessun rakennetta noudattava musiikillinen kokonaisuus, jonka musiikki on sekä uutta, kansansoitinorkesterille ja sekakuorolle sävellettyä kirkkomusiikkia että paikalliseen hengelliseen perinnemusiikkin pohjaavaa sävelmistöä. Savolaista messua on esittämässä Ylä-Savon pelimannit vahvistettuna soittajilla muualtakin Savosta sekä suurkuoro, johon kuuluu Ylä-Savon pelimannien laulajat, Varpaisjärven, Rautavaaran sekä Nilsiän kirkkokuorot.

Liput: Siilifolk, 20 e (iltalippu, käy myös festivaalialueelle)

Tapahtuma järjestetään Siilifolkin ja Siilinjärven seurakunnan yhteistyönä.

Lisätietoja Siilifolkin verkkosivuilta

Tiekirkko soi! -musiikkituokio

Kanttori Airi Heiskanen esiintyy.

Tiekirkko soi! -musiikkituokio

Kanttori Marjaana Kaisto esiintyy.

Konsertti

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti