Pop-Up kahvila

Siilinjärvi ja Vuorela

Pop-Up kahvila on taas kiertueella. Katso aikataulut ja bongaa itsellesi paras paikka käydä kahvilla. Kahvilassa kanssasi on diakoniatyöntekijöitä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Tervetuloa!

Pop-Up kahvila on täällä taas! Tule juttelemaan kahvikupposen äärelle, parannetaan maailmaa porukalla. . Voit kertoa omat ilon ja surun aiheet myös kahden kesken diakoniatyöntekijän kanssa. Tervetuloa!
ma 5.8. Auli ja Erja Vuorela tori
ti 6.8. Auli ja Erja Vuorela, Vuoku-talo
ke 7.8. Kirsi ja Raija, Innocum
to 8.8. Kirsi ja Raija, keskusta apteekin edessä
pe 9.8. Kirsi ja Raija Vanha hautausmaa (Viinamäki)
Huomioi säävaraus

Ruokoniemen leirikeskus

Juhannusjuhla

Leppoisaa yhdessäoloa ja ohjelmaa juhannusaattoiltana luonnon kauniissa leirikeskuksessamme.

Lähetyksen kesäkahvit

Musiikkia kirkossa, jonka jälkeen lähetysasiaa seurakuntatalolla, mukana lähetyssihteeri Jenni Mboup.
ma 15.7.2019 klo 10.00 - la 20.7.2019 klo 14.00

Siilifolk-tapahtuma, Siilinjärven keskusta

Tavataan Siilifolkissa!

Seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia löydät Siilifolk-alueelta joka päivä. Tiistaina toimintaa erityisesti lapsille.