Perheretki Leo's leikkimaahan Jyväskylään

Perheretki Leo's leikkimaahan Jyväskylään

Ilmoittaudu tästä

Lähde viettämään perheen yhteistä kesäpäivää Jyväskylään. Ilmoittautumiset 24.7. mennessä.

Retki on tarkoitettu lapsiperheille. Mukaan voi lähteä omien vanhempien, mummin tai vaikkapa naapurin tädin kanssa.
Retken hinta on 20 €/ retkeläinen (sis. matkan, linja-autossa tarjottavan pienen aamupalan sekä vakuutuksen). Ruokailut ja pääsyliput retkikohteeseen ovat omakustanteisia.
Perhe voi taloudellisen tilanteen perusteella hakea maksuvapautusta tai -huojennusta osallistumismaksusta.

Retkikuljetus lähtee Siilinjärven seurakuntatalolta klo 9 ja menomatkalla otetaan retkeläisiä kyytiin Vuorelan kirkolta klo 9.15. Kyytiin pääsee myös vanhan viitostien varrelta. Matkan varrella voimme pysähtyä myös Pandan makeistehtaan tehtaanmyymälässä. Takaisin Siilinjärvellä olemme klo 18 mennessä. Tarkempi aikataulu ja tarkemmat tiedot selviävät retkikirjeestä. Osallistujille lähetetään retkikirje viikolla 30. Ilmoittautuessa on TÄRKEÄÄ, että jokaisesta lähtijästä täytetään ilmoittautumislomake erikseen.

Retkelle mahtuu 48 henkilöä.

Lisätiedot: Liisa Tiilikaiselta ja Virpi Rissaselta.

vs. lapsityönohjaaja
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

päivä- ja perhekerhot

johtava diakoniatyöntekijä
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

11.7.-21.8.2019 vuosilomalla. Vastuualueet: Yhteisvastuu-keräyspäällikkö, työnohjaus, työyhteisöjen kehittäjä.