Messu Siilinjärven kirkko

Messu 9. sunnuntai helluntaista. Totuus ja harha. Kirkkokahvit lähetyskellarilla.

"Minä olen tie, totuus ja elämä" - sanoi Jeesus. "Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani." Mutta mistä voi löytää tuon tien? Mistä tunnistaa, mikä on totuus? Millainen on Jumalan tahdonmukainen elämä? Nämä ovat kristittyjen perimmäisiä kysymyksiä. Näiden kysymysten äärellä ollaan myös tänä sunnuntaina, jonka aiheena on totuus ja harha.

Tule yhteiseen messuun!

Messu Siilinjärven kirkossa klo 10

palvelutehtävissä: Sanna Marin, Leena Laurinkari, Marjaana Kaisto

kolehti: Suomen Kristilliselle Ylioppilasliitolle (SKY) opiskelijoiden hengellisen elämän tukemiseen tukemalla osallistumista kansainvälisiin ekumeenisiin koulutustapahtumiin ja pienryhmätoimintaan sekä opiskelijoiden kansainvälisen rukousviikon materiaalin suomentamiseen

Siilinjärven kirkko

Perjantaimessu

Arki-illan ehtoollisjumalanpalvelus.

Vuorelan kirkon kirkkosali

Sanajumalanpalvelus 20. sunnuntai helluntaista. Usko ja epäusko.

Siilinjärven kirkko

Pyhäinpäivä. Pyhien yhteys