Mäntyrannan kesäteatteri

Kaikenikäisten ulkoilmamessu Mäntyrannan kesäteatterilla. 10. sunnuntai helluntaista. Luomakunnan sunnuntai.

Ensi pyhänä vietetään kaikenikäisten messua Mäntyrannan kesäteatterilla. Pyhäpäivän aiheena on luomakunta.
Jumala on luonut kauniin ja hyvän maailman itselleen ja ihmisille iloksi. Jumala asetti ihmisen varjelemaan ja viljelemään maata. Jumalan luomistyö jatkuu maailmassa myös meidän kauttamme. Kädet piirtävät, veistävät ja muotoilevat, äänet kaikuvat soittimista ja ihmiskehosta, ja ihmiskeho liikkuu, syntyy luovia ajatuksia ja toimintatapoja. Tuossa kaikessa luomistyö jatkuu, se on Luojan ihmeellinen lahja ja kyky meissä.

Kaikenikäisten ulkoilmamessu Mäntyrannan kesäteatterilla (Jokisuuntie 14) klo 10, kirkkokahvit. Kesäkauden päätösmessu yhteistyössä Siilinjärven kunnan kanssa.

Kyyti sitä tarvitseville kirkon parkkipaikalta 9.30, tarkemmin 017-2884600.

palvelutehtävissä: Teemu Voutilainen, Leena Laurinkari, Vesa Kajava.

kolehti: Orpotyöhön Keniaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta

Siilinjärven kirkko

11. sunnuntai helluntaista. Etsikkoaikoja.

Siilinjärven kirkko

12. sunnuntai helluntaista. Itsensä tutkiminen.