Messu

su 25.8. kello 10.00

Messu Siilinjärven kirkko

11. sunnuntai helluntaista. Etsikkoaikoja.

Messu Siilinjärven kirkossa klo 10. Seurakuntapastori Pauli Sorannan tehtävään siunaaminen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja juhla isossa salissa.

palvelutehtävissä: Pauli Soranta, Olli Kortelainen, Teemu Voutilainen, Vesa Kajava


Etsikkoaikoja

"Etsikko" tarkoittaa luona käyntiä, vierailua ja kuvainnollisesti Jumalan tuloa jonkun luo. Etsikkoaika on johonkin käytettävissä oleva ainoa tai otollisin aika, etsikon aika.

Etsikkoaikaan kuuluu kahdensuuntainen etsiminen. On aikoja, jolloin voimme erityisen voimakkaasti kokea Jumalan etsivän ja kutsuvan meitä. Toisaalta on myös kristityn velvollisuus etsiä Jumalaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan. "Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää, huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä!" (Jes.55:6).

Tämän pyhän messussa siunataan tehtävään seurakuntapastori Pauli Soranta, jonka erityisalueena on diakoniatyö. Seurakuntamme diakoniatiimi tekee etsivää työtä auttaen ja tukien yksilöitä ja perheitä erilaisissa elämäntilanteissa sekä edistää heidän omatoimista selviytymistään. Työn ydin on ihmisten kohtaaminen. Diakoniatyön tavoitteena on, että seurakunta on toinen toistaan tukeva, välittävä ja kohtaava yhteisö, joka rohkeasti toteuttaa lähimmäisen rakkautta ja hyvää elämää.kolehti: Ystävyysseurakunta Virossa, Tarton Paavalin seurakunta

Lue lisää tiedotteesta


Katso myös

su 20.10. klo 10.00

Siilinjärven kirkko

Messu

19. sunnuntai helluntaista. Rakkauden kaksoiskäsky.
su 20.10. klo 13.00

Vuorelan kirkon kirkkosali

Messu

19. sunnuntai helluntaista. Rakkauden kaksoiskäsky
pe 25.10. klo 18.00

Siilinjärven kirkko

Perjantaimessu

Arki-illan ehtoollisjumalanpalvelus.