Arjen Ateria

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Arjen ateria seurakuntatalon Isossa Salissa klo 11-12. Hinnat: Aikuiset 5€, lapset, yli 2 v. 2€, alle 2-vuotiaan ruokailevat ilmaiseksi.
Arjen ateriat ovat kaikille avoimia, yhteisöllisiä kotiruokahetkiä. Edullisen hinnan mahdollistavat vapaaehtoiset mm. Siilinjärven martat

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

10.6.-7.7.2019 vuosilomalla. Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

ma 15.7.2019 klo 10.00 - la 20.7.2019 klo 14.00

Siilifolk-tapahtuma, Siilinjärven keskusta

Tavataan Siilifolkissa!

Seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia löydät Siilifolk-alueelta joka päivä. Tiistaina toimintaa erityisesti lapsille.

Siilinjärvi ja Vuorela

Pop-Up kahvila

Pop-Up kahvila on taas kiertueella. Katso aikataulut ja bongaa itsellesi paras paikka käydä kahvilla. Kahvilassa kanssasi on diakoniatyöntekijöitä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Tervetuloa!