Iltamessu

Vuorelan kirkon kirkkosali

12. sunnuntai helluntaista. Itsensä tutkiminen

Iltamessu Vuorelan kirkossa klo 17. Illan juontajana Helena Mattinen, opetuspuheen pitää Matti Hoffrén. Kanttorina Vesa Kajava. Lapsille pyhäkoulu. Iltatee ja puurobaari tuttuun tapaan messun jälkeen.

Peilistä me näemme, onko kaikki meissä ulkoisesti kunnossa, mutta sisimpäämme se ei meille valaise. Jotta sisimpämme, sydämemme, tila tulisi meille nähtäväksi, meidän on tultava Jumalan sanan valoon. Siispä: Tervetuloa kirkkoon ensi sunnuntaina, sillä onhan päivän aiheena juuri itsensä tutkiminen, tärkeä asia jokaiselle pyhän ja hyvän Jumalamme edessä.

kolehti: Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien
nuorisotyötä tukevaan ohjelma - ja materiaalituotantoon sekä nuorten aikuisten toimintaan

Siilinjärven kirkko

19. sunnuntai helluntaista. Rakkauden kaksoiskäsky.

Vuorelan kirkon kirkkosali

19. sunnuntai helluntaista. Rakkauden kaksoiskäsky