Kirkonmäki kuhisee ELOA Vuorelassa

pe 6.9. klo 17.00 – 20.00

Vuorelan kirkon kirkkosali

Monipuolinen ilta nuorille aikuisille ja perheille. Ohjelmassa mm. pajoja, tanssia, ruokaa ja kirppis.

Vuorelan kirkon ympäristö täyttyy iloisesta hengailusta. Luvassa on afrotanssia ja -rummutusta, Lavis-esitys, karaokea, kuvataide-, käsityö- ja leikkipajoja ja marjojen poimintaa lapsille ja aikuisille. Illan päättää hartaus kirkossa.

* Afrikkalainen rummutus klo 17.15-18, ohjaajat Laye Doumbia, Ally Zakoo ja Laye Mboup
*Afrikkalainen tanssi klo 18.30-19.15, ohjaaja Laye Doumbia, rumpalit Ally Zakoo ja Laye Mboup
- Afroilun vapaaehtoisella maksulla voi tukea Senegalin luterilaisen kirkon työtä.

* Lavis-esitykset klo 18 ja 19 sekä liikuntatuokioita, Vuorelan Kunto

* Takakontti- ja vilttikirppis, paikan voi tulla rakentamaan klo 16 alkaen

* Lapsille mm. keppari- ja potkumoporadat, tarratikanheittoa, katuliituilua, jättikuplia

* Katuruokana lettuja ja makkaraa pikkurahalla