Kirkonmäki kuhisee ELOA Vuorelassa

Kirkonmäki kuhisee ELOA Vuorelassa Vuorelan kirkon kirkkosali

Monipuolinen ilta nuorille aikuisille ja perheille. Ohjelmassa mm. pajoja, tanssia, ruokaa ja kirppis.

Vuorelan kirkon ympäristö täyttyy iloisesta hengailusta. Luvassa on afrotanssia ja -rummutusta, Lavis-esitys, karaokea, kuvataide-, käsityö- ja leikkipajoja ja marjojen poimintaa lapsille ja aikuisille. Illan päättää hartaus kirkossa.

* Afrikkalainen rummutus klo 17.15-18, ohjaajat Laye Doumbia, Ally Zakoo ja Laye Mboup
*Afrikkalainen tanssi klo 18.30-19.15, ohjaaja Laye Doumbia, rumpalit Ally Zakoo ja Laye Mboup
- Afroilun vapaaehtoisella maksulla voi tukea Senegalin luterilaisen kirkon työtä.

* Lavis-esitykset klo 18 ja 19 sekä liikuntatuokioita, Vuorelan Kunto

* Takakontti- ja vilttikirppis, paikan voi tulla rakentamaan klo 16 alkaen

* Lapsille mm. keppari- ja potkumoporadat, tarratikanheittoa, katuliituilua, jättikuplia

* Katuruokana lettuja ja makkaraa pikkurahalla

Yhteistyökumppanit esittelevät toimintaansa.

Lue lisää Facebookista.

Järjestäjä

Yhteistyössä seurakunta, Vuorelan Kunto, EtSi, Vuorelan Martat, Kuvataideyhdistys, Kuilun Kulkijat

Ystävän Tupa

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Arjen Ateria

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.