Vapaaehtoisten aamukahvit

Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Tervetuloa vapaaehtoisten aamukahville. Tule mukaan tutustumaan seurakunnan vapaaehtoistyöhön ja työntekijöihin. Etsimme sinulle yhdessä oman tapasi ja paikkasi olla seurakunnan vapaaehtoinen. Tervetuloa!

Tervetuloa vapaaehtoisten aamukahville. Tule mukaan tutustumaan seurakunnan vapaaehtoistyöhön ja työntekijöihin. Etsitään sinulle oma paikka, jossa saat toteuttaa omaa tapaasi olla seurakuntalainen. Voit tulla ihmettelemään ja vaihtamaan ajatuksia vapaaehtoistyöstä. Sitoutumispakkoa ei ole. Aamukahvit päätetään pieneen hartauteen.
Launonen Kirsi

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Omaishoitajakerho

Teemallinen vertaistukiryhmä läheistään hoitaville