Kävele Naiselle Ammatti

Kävele Naiselle Ammatti

Ahmon urheilualue

Siilinjärven ensimmäinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma Ahmon urheilualueella, Myllykuja 8, Siilinjärvi. Valtakunnallisesti tänä vuonna järjestetään 10. tapahtuma.

Aikataulu:
klo 12.00 Aloitus ja tapahtuman esittely
klo 12.15 Alkujumppa
klo 12.30 Lähtö kävelylle
klo 12.40 Cooperin testi I
klo 13.00 Cooperin testi II
klo 13.30 Loppuverryttely

Voit ilmoittautua tapahtumaan etukäteen tai tulla vain paikalle. Ilmoittautuessasi voit halutessasi lahjoittaa kävelystä haluamasi summan tai tukea vain läsnäolollasi Naisten Pankin työtä ja tapahtumaa Siilinjärvellä. Katso tapahtuman verkkosivuilta tarkempi ohjelma.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tapahtumaan tästä.

Järjestäjä

Yhteistyössä seurakunta, Siilinjärven kunta, SiiPo Yleisurheilu, SPR Siilinjärven osasto, Vuorelan Kunto, Naisten Pankki Kuopio ja Fontanella.

Kysy lisää

lähetyssihteeri
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Pöljän koulun koulukummi

Vuorelan kirkon alasali

Vuorelan näpertäjät

Kerran kuussa tiistaina klo 10-12 Vuorelan näpertäjät. Tervetuloa askartelemaan ja tekemään käsitöitä ohjatusti. Tule tapaamaan ystäviä ja saamaan hienoja ideoita näpertelyyn! Tuotokset myydään seurakunnan tapahtumissa lähetystyön hyväksi.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.

Siilinjärven kirjaston Artsi

Elämää Nepalissa. Unelmat - Toiminta - Muutos

Valokuvat, esineet ja asusteet kertovat, kuinka unelmat johtavat toimintaan, jonka kautta lapset kouluttautuvat, naiset voimaantuvat ja perheet saavat mahdollisuuden elää turvallisesti yhdessä. Näyttelyn on koonnut Kirsti Kirjavainen yli 30 vuoden Nepalin kokemuksella.