Kävele Naiselle Ammatti

Kävele Naiselle Ammatti

Ahmon urheilualue

Siilinjärven ensimmäinen Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma Ahmon urheilualueella, Myllykuja 8, Siilinjärvi. Valtakunnallisesti tänä vuonna järjestetään 10. tapahtuma.

Aikataulu:
klo 12.00 Aloitus ja tapahtuman esittely
klo 12.15 Alkujumppa
klo 12.30 Lähtö kävelylle
klo 12.40 Cooperin testi I
klo 13.00 Cooperin testi II
klo 13.30 Loppuverryttely

Voit ilmoittautua tapahtumaan etukäteen tai tulla vain paikalle. Ilmoittautuessasi voit halutessasi lahjoittaa kävelystä haluamasi summan tai tukea vain läsnäolollasi Naisten Pankin työtä ja tapahtumaa Siilinjärvellä. Katso tapahtuman verkkosivuilta tarkempi ohjelma.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tapahtumaan tästä.

Järjestäjä

Yhteistyössä seurakunta, Siilinjärven kunta, SiiPo Yleisurheilu, SPR Siilinjärven osasto, Vuorelan Kunto, Naisten Pankki Kuopio ja Fontanella.

Kysy lisää

lähetyssihteeri
Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Pöljän koulun koulukummi

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Operaatio Joulun Lapsi -projektin esittely

Oletko pakannut pieniä lahjapaketteja kenkälaatikoihin lapsille lahjoitettavaksi? Olet ollut mukana Operaatio Joulun Lapsi -projektissa.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.