Eläkeikäisten päiväpiiri

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Eläkeikäisten päiväpiiri Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa klo 13 alkaen, os. Haarahongantie 4. Tule jo aiemmin tutustumaan uusiin ihmisiin ja kahvittelemaan klo 12.15 alkaen kahvioon. Voit myös osallistua samassa tilassa olevaan tuolijumppaan ennen päiväpiiriä maanantaisin klo 12-12.30. Tervetuloa! Päiväpiirin kokoontumiset syksyn aikana 9.9., 23.9., 21.10.,4.11. ja 18.11.(huomioi vanhustenviikon tapahtumat Siilinjärvellä 6.-13.10. seuraa erillistä vanhustenviikon ilmoittelua)

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Eläkeikäisten päiväpiiri

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.