Tuolijumppa

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntalon Isossa Salissa

Kaikille avoin tuolijumppa alkaa seurakuntatalon Isossa Salissa maanantaina 9.9.2019, jatkuen 9.12.2019 saakka (poislukien syyslomaviikko vk 42). Ohjaajana erityisliikunnan ohjaaja Tanja Korhonen. Puolen tunnin tuokio on innostava ja virkistävä hetki, josta saat myös helppoja ohjeita jokapäiväiseen harjoitteluun kotona oman toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kohentamiseen.

Ahmon urheilualue

Kävele Naiselle Ammatti

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma Ahmon urheilualueella, Myllykuja 8, Siilinjärvi.

Tuolijumppa

Tuolijumppa on erityisliikunnanohjaaja Tanja Korhosen ohjaama puolen tunnin kaikille avoin jumppa Seurakuntatalon Isossa Salissa