Perheiden ja varttuneiden retki Kolmisopella

Kolmisopen Palin Pisto

Kolmisoppi-Pöljän alueen lapsiperheet ja varttuneet tutustuvat toisiinsa retkeilyn merkeissä.

Kokoontuminen klo 17 vastapäätä Syrjänlahdentien haaraa. Matka Palin Pistolle on 2 km, jonka voi kävellä metsäpolkua. Pyöräillen tai autoillen matkareitti Rajakorventien kautta, josta tienviitta Palin Pistolle. Perillä luontoaiheista visailua ja makkaranpaistoa sekä tietoa tulevista toimintailloista. Seurakunnasta mukana patikoimassa diakoniatyöntekijä Erja Valkonen.
Syyskauden aikana Kolmisopen alueen väkeä kokoontuu torstaina 10.10., 7.11. ja 11.12. klo 17.30 vanhan Kolmisopen koulun, Jaansmon tiloissa. Ota kahvi/mehuraha mukaan.

Varttuneiden ja lasten yhdessä toimiminen on antoisaa molemmin puolin. Alueella asuvat ihmiset tutustuvat toisiinsa. Vanhempi sukupolvi saa ihailla lasten taitoja tai olla vain läsnä, joka edistää lapsen kasvua ja turvallisuuden tunnetta. Lapsille siirtyy myös luontevasti toiminnan lomassa arvokkaina pitämiämme perinteitä ja tapakulttuuria. Tule siis mukaan!

Tiedustelut illoista Kolmisopen kyläyhdistyksen sihteeri Sari Kämäläinen, sähköposti: kolmisopen.kylayhdistys@gmail.com tai p. 044 2357813.

Kuva Palin Pistosta

Kolmisopen kyläyhdistys

Yhteyshenkilö seurakunnassa

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto avoinna vain iltapäivän

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto on suljettu klo 9-12.

Paja

Joka keskiviikko, aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille. Yhdessä tekemistä ja olemista mm. kädentaitojen parissa.