Perheiden ja varttuneiden retki Kolmisopella

Kolmisopen Palin Pisto

Kolmisoppi-Pöljän alueen lapsiperheet ja varttuneet tutustuvat toisiinsa retkeilyn merkeissä.

Kokoontuminen klo 17 vastapäätä Syrjänlahdentien haaraa. Matka Palin Pistolle on 2 km, jonka voi kävellä metsäpolkua. Pyöräillen tai autoillen matkareitti Rajakorventien kautta, josta tienviitta Palin Pistolle. Perillä luontoaiheista visailua ja makkaranpaistoa sekä tietoa tulevista toimintailloista. Seurakunnasta mukana patikoimassa diakoniatyöntekijä Erja Valkonen.
Syyskauden aikana Kolmisopen alueen väkeä kokoontuu torstaina 10.10., 7.11. ja 11.12. klo 17.30 vanhan Kolmisopen koulun, Jaansmon tiloissa. Ota kahvi/mehuraha mukaan.

Varttuneiden ja lasten yhdessä toimiminen on antoisaa molemmin puolin. Alueella asuvat ihmiset tutustuvat toisiinsa. Vanhempi sukupolvi saa ihailla lasten taitoja tai olla vain läsnä, joka edistää lapsen kasvua ja turvallisuuden tunnetta. Lapsille siirtyy myös luontevasti toiminnan lomassa arvokkaina pitämiämme perinteitä ja tapakulttuuria. Tule siis mukaan!

Tiedustelut illoista Kolmisopen kyläyhdistyksen sihteeri Sari Kämäläinen, sähköposti: kolmisopen.kylayhdistys@gmail.com tai p. 044 2357813.

Kuva Palin Pistosta

Kolmisopen kyläyhdistys

Yhteyshenkilö seurakunnassa

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

ke 4.9.2019 klo 17.15 - ke 11.12.2019 klo 18.30

Siilinjärven seurakuntatalon nuorisotila

Kuvataidekerho Räväkät 7-12-vuotiaille

Kerhossa piirretään ja maalataan eri tekniikoita käyttäen, opitaan värioppia ja sommittelua sekä muovaillaan ja askarrellaan.
Järj. yhdessä Siilinjärven Kuvataideyhdistyksen kanssa

Koulut - Toivalan alakoulu

Sählytreenit

Treeneissä pelataan ja harjoitellaan mailan ja pallon hallintaa.

Gospelkuoro Lähteen harjoitukset

Laulun riemua mukavassa naiskuorossa!