Ystävän Tupa

Leppäkaarteen kerhohuone

Ystävän Tupa on erityisesti Leppäkaarteen alueella asuville ikääntyneille suunnattu avoin vaihtuvin teemoin kokoontuva keskustelu- ja kohtaamispaikka.

Ystävän Tupa Leppäkaarteen kerhohuoneessa( Honkarannantie 8). Rentoa yhdessä oloa ja keskustelua kahvikupin äärellä. Kokoontumisten sisältöä ja vierailijoita suunnitellaan yhdessä. Kerhon kokoontumiset syksyn aikana maanantaisin 16.9., 30.9., 14.10., 28.10., 11.11. ja 25.11. klo 13-15.

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Siilinjärvi ja Vuorela

Pop-Up kahvila

Pop-Up kahvila on taas kiertueella. Katso aikataulut ja bongaa itsellesi paras paikka käydä kahvilla. Kahvilassa kanssasi on diakoniatyöntekijöitä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Tervetuloa!

Arjen Ateria

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Risulantie 12 kerhohuone

Risulantien kerho