Donkkis-ilta

Vuorelan kirkon kirkkosali

Perheen junioreiden toimintailta Donkkis. Voit tulla mukaan vaikkapa yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa!

Tule kuulemaan ikiaikainen raamatunkertomus, laulamaan porukalla, syömään herkkuja sekä testaamaan hassun hauskoja toimintapisteitä, joissa on haastetta isommille ja pienimmille.
Illan pääteeksi kokoonnutaan vielä yhteen jännittämään arvontoja ja palkintojenjakoa.

6-12-vuotiaiden Donkkis. Siispä tervetuloa osallistumaan - oma makea tai suolainen pikkutarjottava mukaan!
Donkkikseen ovat tervetulleita myös perheen aikuiset.

Iltoja ohjaavat seurakunnan työntekijät ja kerhonohjaajat.

Donkkis-illat Vuorelan kirkolla tiistaisin klo 18-20.
Syksyn Donkkisillat: 17.9., 8.10. ja 12.11. Donkkis osallistuu Kirkonmäki kuhisee VALOA -tapahtumaan 3.12. klo 17 Vuorelan kirkolla.

Donkkis Big Night toteutetaan yhdessä Kansanlähetyksen juniorityön kanssa.

Vuorelan kirkon kerhotila

Kuvataidekerho Ahkerat 4-6-vuotiaille yhdessä Siilinjärven Kuvataideyhdistyksen kanssa

Kerhossa piirretään ja maalataan eri tekniikoita käyttäen, opitaan värioppia ja sommittelua sekä muovaillaan ja askarrellaan.

Vuorelan kirkon kerhotila

Perkkis 5.-6.-luokkalaisille

Hei 5.-6.-luokkalainen! Tule perkkikseen Vuorelan kirkon alakertaan!

Koulut - Toivalan alakoulu

Sählytreenit

Treeneissä pelataan ja harjoitellaan mailan ja pallon hallintaa.