Hääyö

Hääyö Siilinjärven kirkko

"Mentäiskö naimisiin?" Hääyössä pääsee pienellä vaivalla vihille Siilinjärven kirkossa.

Syysillan pimetessä voit kävellä alttarille rakkaasi kanssa vaivattomasti – ilman television hääohjelmista tuttua stressiä! Siilinjärven kirkon kotoisa tunnelma luo puitteet ikimuistoiselle ja rakkauden täyttämälle hetkelle. Hääyössä kaikki on tehty teille valmiiksi.

Hääyön aikana parit vihitään yksi kerrallaan, mutta samalla kertaa voidaan vihkiä esimerkiksi ystäväpariskunnat.

Mikä on Hääyö?
Hääyö on tunnelmallinen vihkitilaisuus, jossa samana iltana vihitään useampi pari. Ennen vihkimistä pappi keskustelee vihkiparin kanssa ja paperiasiat laitetaan kuntoon.

Milloin seuraava hääyö pidetään?
Torstaina 19.9.2019 klo 19 Siilinjärven kirkossa

Haluamme naimisiin Siilinjärven Hääyössä! Mitä meidän pitää tehdä?
Ilmoittautukaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon viimeistään maanantaina 9.9.: puh. 017 288 4600, arkisin klo 9–11, 12–14.

Mitä osallistuminen maksaa?
Ei mitään.

Mitä muuta pitää tehdä ennen vihkipäivää?
Vihkiparin pitää pyytää avioliiton esteiden tutkintaa omasta kotiseurakunnasta tai maistraatista vähintään seitsemän vuorokautta ennen vihkimistä. Hääyötä ja tuoda todistus esteiden tutkinnasta mukanaan Hääyöhön. Todistus esteidentutkinnasta lähetetään pariskunnalle kotiin postitse ja se on voimassa neljä kuukautta. Voitte laittaa esteiden tutkinnan vireille heti.

Voinko ottaa Hääyöhön mukaan koko suvun?
Totta kai! Kirkkoon kyllä mahtuu ja sopu sijaa antaa. Kakkukahvit hääpari saa järjestää itse.

häiden järjestämisestä seurakunnassamme
Hääyö.fi-sivulta

Kysy lisää

Omaishoitajakerho

Teemallinen vertaistukiryhmä läheistään hoitaville

Seurakuntatalon toimipisteet

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu

Kirkkoherranvirasto ja toimipisteet suljettu.

Siilinjärven tori

Siilinjärven joulukauden avajaiset

Paikkakunnan yhteinen ohjelmallinen joulukauden avaustapahtuma