Eläkeikäisten päiväpiiri

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Kirkonkylän päiväpiiri on ikääntyneille suunnattu joka toinen viikko kokoontuva avoin ryhmä

Eläkeikäisten päiväpiiri Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa klo 13 alkaen, os. Haarahongantie 4. Tule jo aiemmin tutustumaan uusiin ihmisiin ja kahvittelemaan klo 12.15 alkaen kahvioon. Voit myös osallistua samassa tilassa joka viikko toimivaan ohjattuun tuolijumppaan ennen päiväpiiriä maanantaisin klo 12-12.30. Tervetuloa! Päiväpiirin kokoontumiset syksyn aikana 9.9., 23.9., 21.10.,4.11. ja 18.11.(huomioi vanhustenviikon tapahtumat Siilinjärvellä 6.-13.10. seuraa erillistä vanhustenviikon ilmoittelua) Tervetuloa mukaan!

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Siilinjärvi ja Vuorela

Pop-Up kahvila

Pop-Up kahvila on taas kiertueella. Katso aikataulut ja bongaa itsellesi paras paikka käydä kahvilla. Kahvilassa kanssasi on diakoniatyöntekijöitä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Tervetuloa!

Vuorela

Innocum