Eläkeikäisten päiväpiiri

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Kirkonkylän päiväpiiri on ikääntyneille suunnattu joka toinen viikko kokoontuva avoin ryhmä

Eläkeikäisten päiväpiiri Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa klo 13 alkaen, os. Haarahongantie 4. Tule jo aiemmin tutustumaan uusiin ihmisiin ja kahvittelemaan klo 12.15 alkaen kahvioon. Voit myös osallistua samassa tilassa joka viikko toimivaan ohjattuun tuolijumppaan ennen päiväpiiriä maanantaisin klo 12-12.30. Tervetuloa! Päiväpiirin kokoontumiset syksyn aikana 9.9., 23.9., 21.10.,4.11. ja 18.11.(huomioi vanhustenviikon tapahtumat Siilinjärvellä 6.-13.10. seuraa erillistä vanhustenviikon ilmoittelua) Tervetuloa mukaan!

Haarahongantie 4
71800 Siilinjärvi

Vastuualueet: vanhustyö, näkövammaistyö.

Kotikäynnit: Väänälänranta, Koivusaari, Kumpunen, Hamula, Pyylampi, Ahmo, Räisälä, Kirkonmäki, Vesijärvi

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Kotipolku 6 kerhohuone

Kotipolun kerho