Arjen Ateria

Siilinjärven seurakuntatalon iso sali

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Arjen ateria seurakuntatalon Isossa Salissa klo 11-12.Hinnat: Aikuiset 5€, lapset, yli 2 v. 2€, alle 2-vuotiaan ruokailevat ilmaiseksi.
Arjen ateriat ovat kaikille avoimia, yhteisöllisiä kotiruokahetkiä. Edullisen hinnan mahdollistavat vapaaehtoiset mm. Siilinjärven martat.

Eläkeikäisten päiväpiiri

Kirkonkylän päiväpiiri on kahden viikon välein seurakuntatalolla erityisesti eläkeikäisille suunnattu vaihtuvin teemoin kokoontuva avoin ryhmä.

Vuorelan kirkon kahvio

Vuorelan lähetyspiiri

Lähetyspiiri on kohtaamispaikka, jos olet kiinnostunut lähetys- ja kansainvälisestä työstä. Lähetyspiirissä kuulet ajankohtaista tietoa seurakuntamme yhteistyökumppaneiden työstä maailmalla.

Kotipolku 6 kerhohuone

Kotipolun kerho