Paja

Paja Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellari

Aloitus kirkossa työntekijän pitämällä rukoushetkellä klo 12, jonka jälkeen siirrymme lähetyskellarille, jossa yhteistä tekemistä mm. kädentaitojen parissa. Kullekin kerralla oma teemansa ja tekeminen, ajoittain myös lähetysinfo lähetyskentiltä lähetyssihteeriltä. Pajaa luotsaa vapaaehtoiset, vastuuhenkilönä toimii Sirpa Tuomisto.

Tuo rohkeasti myös omat ideasi mukaan, mitä haluaisit puuhata. Syksyn ohjelmasta lisää lähempänä.

Siilinjärvi ja Vuorela

Pop-Up kahvila

Pop-Up kahvila on taas kiertueella. Katso aikataulut ja bongaa itsellesi paras paikka käydä kahvilla. Kahvilassa kanssasi on diakoniatyöntekijöitä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Tervetuloa!

Arjen Ateria

Arjen Ateria on edullinen, yhteisöllinen ruokailuhetki, jonka tuotto kohdennetaan aina hyväntekeväisyyteen.

Lähetyksen sydänäänet

Lähetyksen ja kansainvälisyyden teemat Raamatun, rukouksen ja lähetyksen yhteistyökumppaneiden kuulumisten kautta seurakuntamme pappien johdolla.