Siilinjärven kirjaston Artsi

Valokuvat, esineet ja asusteet kertovat, kuinka unelmat johtavat toimintaan, jonka kautta lapset kouluttautuvat, naiset voimaantuvat ja perheet saavat mahdollisuuden elää turvallisesti yhdessä. Näyttelyn on koonnut Kirsti Kirjavainen yli 30 vuoden Nepalin kokemuksella.

pe 27.9. klo 15-17. Paikalla näyttelyn kokoaja Kirsti Kirjavainen ja Siilinjärven seurakunnan lähetyssihteeri Jenni Mboup.
Perjantaina 27.9. näyttely on viimeistä päivää auki. Näyttely puretaan opastuksen jälkeen klo 17 alkaen.

Lähetyksen sydänäänet

Lähetyksen ja kansainvälisyyden teemat Raamatun, rukouksen ja lähetyksen yhteistyökumppaneiden kuulumisten kautta seurakuntamme pappien johdolla.

Siilinjärven kirjaston Artsi

Israel-piiri

klo 18 Israel-piiri, Kokoushuone.